إن الحسین مصباح الهدى وسفینة نجاة

۲۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۲:۰۵ کد : ۴۰۲۸ اخبار
تعداد بازدید:۳۳
شب اول محرم‌الحرام سال ۱۴۴۰ هـ.ق فرا رسیده و از امشب مجالس عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) آغاز می‌شود. بدون شک، نهضت حسینی را می‌توان مهم‌ترین منبع حیاتبخش جریان تشیع و نهضت‌های عدالت‌خواه و آزادی‌بخش در جهان اسلام در طول تاریخ دانست
إن الحسین مصباح الهدى وسفینة نجاة

شب اول محرم‌الحرام سال 1440 هـ.ق فرا رسیده و از امشب مجالس عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) آغاز می‌شود. بدون شک، نهضت حسینی را می‌توان مهم‌ترین منبع حیاتبخش جریان تشیع و نهضت‌های عدالت‌خواه و آزادی‌بخش در جهان اسلام در طول تاریخ دانست که به مثابه چراغ راه، آرمان و راهبرد مبارزه را برای مجاهدین راه حق ترسیم کرده است.
نهضت اسلامی ملت ایران نیز با الگوگیری از قیام حسینی توانست بر رژیم ستمشاهی غلبه کرده و در برابر استکبار جهانی استقامت کند. انقلاب اسلامی امروز در شرایطی که مواجهه استکبار جهانی با نظام اسلامی در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی به جنگ تمام‌عیار اقتصادی رسیده است، بیش از گذشته نیازمند تمسک به عاشورا است.

1ـ مهم‌ترین پیام عاشورا روحیه عزت‌خواهی و ایستادگی در راه دفاع از حق و حقیقت و کوتاه نیامدن در برابر زیاده‌خواهان و خودکامگان است. تیم حاکم بر آمریکا به محوریت ترامپ امروز نماد زیاده‌خواهانی است که تلاش دارد با ابزارهای تهدید، تحریم و... نظام اسلامی و ملت ایران را خوار کرده و به تسلیم وادارد! اما تربیت‌یافتگان مکتب عاشورا آموخته‌اند که با دکترین «هیهات منه الذله» به استقبال دشمن باید رفت.

2ـ به فرموده رهبر حکیم انقلاب اسلامی «عاشورا به ما درس می‌دهد که در ماجرای دفاع از دین، از همه چیز بیشتر، برای انسان، بصیرت لازم است. بی‌بصیرت‌ها فریب می‌خورند. بی‌بصیرت‌ها در جبهه باطل قرار می‌گیرند؛ بدون اینکه خود بدانند. همچنان که در جبهه‌ ابن‌زیاد، کسانی بودند که از فساق و فجار نبودند، ولی از بی‌بصیرت‌ها بودند.» امروز نیز یکی از ابعاد مهم جنگ تمام‌عیار اقتصادی دشمن، جنگ رسانه‌ای است که افکار عمومی جامعه را هدف قرار داده است تا بیش از آنچه ممکن است در حوزه اقتصادی به ملت فشار آید، اذهان آنان را دچار ضعف و ترس و تردید کند. در این میان، بی‌بصیرت‌ها اولین قربانی خواهند بود! به واقع بخشی از آنچه در عرصه بازار و اقتصاد کشور مشاهده می‌کنیم، محصول همین بی‌بصیرتی است که دامن‌گیر بخشی از جامعه شده و تهدیدات دشمن را بزرگ‌تر از آنچه در واقعیت است تصور می‌کند.

در مکتب عاشورا می‌آموزیم که نباید متأثر از جنگ تبلیغاتی دشمن شد و باید ذهن‌ها و دل‌ها را به تدابیر امام و رهبری جامعه اسلامی پیوند زد؛ چرا که دشمن ضعیف‌تر از آن است که بتواند بر تهدیدات خود جامه عمل بپوشاند!