کسب مقام برتر هسته گزینش

کسب مقام برتر هسته گزینش دانشگاه در سال1394

۱۰ آبان ۱۳۹۵ | ۰۱:۱۶ کد : ۴۳ اخبار
تعداد بازدید:۱۶۲۷
با توجه به ارزیابی های صورت گرفته توسط بازرسان هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، هسته گزینش دانشگاه ضمن ادامه روند رو به رشد شاخص های عملکردی موفق گردید در بین دانشگاههای تیپ 3 سراسر کشور رتبه اول را در سال 1394 کسب نماید.

با توجه به ارزیابی های صورت گرفته توسط بازرسان هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، هسته گزینش دانشگاه ضمن ادامه روند رو به رشد شاخص های عملکردی موفق گردید در بین دانشگاههای تیپ 3 سراسر کشور رتبه اول را کسب نماید.

در همین خصوص از سوی دکتر سیدعلی صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع و دبیر هیات مرکزی گزینش وزارت بهداشت لوح تقدیر به علی ملاشاهی رییس هسته گزینش دانشگاه ارسال و از وی و همکاران هسته قدردانی شد.

به همین مناسبت در مورخ ۹۵/۸/۴  در محل هتل نیمروز  با حضور هیات رییسه دانشگاه طی مراسمی از رییس و کارکنان اداره فوق تقدیر شد.

دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه ضمن قدردانی، کسب رتبه برتر هسته گزینش را نتیجه تلاش و خدمت خالصانه آنان بیان کرد که بر اساس عدالت و صداقت به امور محوله بدست آمده است.

رییس هسته گزینش دانشگاه نیز گزارشی از روند کار هسته و چگونگی کسب این موفقیت سخن گفت.

در پایان با اهداء لوح تقدیر و هدایایی از کارکنان هسته گزینش تقدیر بعمل آمد.