برگزاری مراسم بزرگداشت روز گزینش و تجلیل از کارکنان هسته گزینش دانشگاه

۱۵ دی ۱۳۹۹ | ۰۱:۱۳ کد : ۳۶۰۷ اخبار
تعداد بازدید:۴۶
مراسم بزرگداشت روز گزینش و تجلیل از کارکنان هسته گزینش با حضور رئیس، معاون توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه و مدیر روابط عمومی و امور بین الملل، مدیر و کارکنان هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد.

این جلسه به مناسبت بزرگداشت 15 دی ماه سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره) در امر گزینش با حضور رئیس، معاون توسعه، مدیریت و منابع و مدیر روابط عمومی و امور بین الملل، مدیر و کارکنان هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد.

در ابتدای جلسه آقای علی ملاشاهی مدیر هسته، گزارش عملکردی و اقدامات انجام گرفته طی سال جاری(1399) در هسته گزینش دانشگاه را ارائه نمود. ایشان اظهار داشتند هسته با وجود تعداد کم شاغلین آن بطور متوالی توانسته رتبه های بالای کشوری را در بین هسته های دانشگاههای علوم پزشکی را کسب نماید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ضمن بیان تبریک روز گزینش و تبریک روز 15 دی ماه به عنوان سالروز فرمان تاریخی امام در خصوص تشکیل هسته های گزینش، ضمن خشنودی از عملکرد کارکنان هسته اظهار داشتند: کارکنان گزینش از زمره بهترین نیروهای دانشگاه محسوب می گردند، که گلچین شده اند. همچنین ایشان اظهار داشتند انجام فعالیتهای گزینشی به کار شبانه روزی نیاز دارد که با توجه به عملکرد ارائه شده مشخص است نیروهای هسته گزینش دانشگاه دارای این خصوصیات هستند.

در پایان این نشست از کارکنان هسته گزینش دانشگاه با اهداء لوح، تقدیر به عمل آمد.

نظر شما :